Loader

Pasta scampi spinazie

2012-07-30
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten voor 2 Personen:
    200 gr Scampi's 
    Groene Pesto
    Verse pasta
    Kookroom
    2 gehakte knoflook tenen
    Parmzaanse kaas geraspt
    Peper zout
    Olijfolie om te bakken

Method

Step 1

Wat ik fijn vind om te doen is olie in de pan te doen en gooi ik stukjes knoflook in de pan en op laag vuur zetten.

Daarna kan het vuur wat hoger en als de olie goed warm is gooi je de Scampi's erbij en voeg je een beetje zout peper

Als je de Scampi’s even hebt aangebakken kan de spinazie erbij

Dan gaat het flesje kookroom erbij met twee goede lepels pesto

Als de kookroom een beetje dik is gooi de pasta erbij.

 

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.