Loader

Pittige aardappelsalade

2008-11-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kilo gekookte aardappels in blokjes
    bosje lente uitjes fijngesnipperd
    1 eetlepel fijngehakte peterselie
    5 zoetzure augurkjes in plakjes
    1-2 theelepeltjes gedroogde chilipeper (van die schilffertjes)
    150 gram koude doperwtjes
    1-2 eetlepels olie (mag ook olijfolie zijn)
    2-4 eetlepels vocht van de augurken
    zout en peper

Method

Step 1

meng alle ingredi�nten door elkaar
meng olie met het augurkenvocht
schep dit naar smaak door het aardappelmengsel
en breng op smaak met zout en peper

zet de salade in de koelkast om goed koud te worden dan is hij het lekkerst

eet smakelijk

de doperwtjes die ik heb gebruikt waren diepvries doperwten (die moet je dus eerst wel even koken) maar deze zijn wat groter dan die uit een blik en eigenlijk ook wel lekkerder van smaak

lekker met geroosterd brood

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sadiye on 08-11-2008

    hmm heerlijk ga ik een keertje maken 😉

  2. posted by madeliefje on 13-11-2008

    zal het maken van de week . dank je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.