Loader

Pizza met tonijn en garnalen

2005-11-04
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 29
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

29 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Deeg:
    Meel
    Olijfolie
    Zout
    Peper
    Oregano
    Gist
    Water
    Vulling:
    Tonijn
    Garnalen
    Oregano
    Bassilicum
    Tomaten
    Tomatenpuree
    Pesto
    Uien
    Groene en rode paprika
    Olijfolie
    Champignons
    Olijven

Method

Step 1

Laat gist oplossen in lauw water. Meng dit dan met olijfolie, zout, peper en oregano, meel en water toevoegen en dan kneden. Laat het deeg rijzen.

In de tussentijd pureer je tomaten en kook je dat in een scheut olie, met zout, peper en tomatenpuree. Voeg ook oregano en pesto toe en laat het afkoelen.

Snijd de champigons in schijven, snijd de paprika en de ui in ringen. En laat de tonijn goed uitlekken.

Rol het deeg goed uit en besmeer het met tomatenmengsel, strooi er tonijn en garnalen over, en vervolgens de groenten, olijven, bassilicumblaadjes, mozzarella en geraspte kaas. En dan de oven in.

Eet smakelijk!

Het heeft ff geduurd maar hier is het recept 😉

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by ellouisa on 09-11-2005

    lekker hoor

  2. posted by megrebgirl_k on 14-01-2006

    wel veel ingredienten maar het is het wel waard hoor het ziet er herlijk uit

  3. posted by Nacira on 14-01-2006

    Het lijkt veel maar het valt echt mee, ik heb hiermee 2 grote pizza’s gemaakt.
    🙂

  4. posted by nour on 18-02-2006

    hoe veel meel gebruik je

  5. posted by Nacira on 19-02-2006

    Eerlijk gezegd heb ik niet gewogen

  6. posted by marmita on 08-04-2006

    Als je 2 grote plaatpizza’s wil maken dan gebruik ik tenminste altijd zo ongeveer 600 gram meel en dat over 1 zakje gist wat je in de winkel kunt kopen zo een groene van 7 gram geloof ik.

  7. posted by cheba_tourirtia on 06-01-2009

    Ik heb voor in het weekend twee vriendinen uitgenodigd zou het was zijn om deze heerlijke pizza voorhun klaar te maken,

  8. posted by tajininou on 10-09-2009

    salam wat is Oregano!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.