Loader

Rijst- en tonijnsalade

2015-05-17
  • Yield: 1
  • Servings: 2
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 20m
  • Ready In: 2:00 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Ingredients

  • 1 kommetje met rijst
  • 1/4 tot 1/2 kop gekleurde paprika's (of andere groenten)
  • 1/4 tot 1/2 kop tonijn
  • 4 eetlepels plantaardige olie (of gebruik de olie van de tonijn)
  • 1/4 kop mayonaise (Beetje mayonaise, kijk maar wat je het lekkerst vind.)
  • 2 eetlepels citroensap of azijn

Method

Step 1

Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.

Step 2

De afgekoelde rijst doe je in een grote schaal met de tonijn en groenten. In een kleine kom meng je de mayonaise met olie, citroensap (azijn), zout en paprika's. Voeg dit dan toe bij de rijst.

Step 3

Alles goed door elkaar roeren en mengen. Laat de salade ongeveer twee uur staan, voor het opdienen.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.