Loader

Rijst met aubergine taartjes

2005-11-10
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 aubergines
    1 rode paprika
    1/2 hete peper
    1 saffraan
    zout
    1 lepel Marokkaanse kruiden
    beetje olijfolie en een beetje zonnebloemolie
    1 ui
    1 pakje rijst
    1/2 kilo kefta
    een grote soepkom

Method

Step 1

Eerst de aubergine goed wassen, dan haal je het schil van de aubergine af niet te dik niet te dun die bakje in zonnebleom olie niet te lang.

De rest van de aubergine samen met de peprika zout, hete peper en de ui ui goe bakken.

Ondrtussen kook jede rijst +/- 10 minuten.

Dan bak je de kefta apart in een koekenpan, dan meng je die bij het sausje dan goed roeren zout op smaak en de saffraan en kruiden erbij even laten koken.

Dan neem je een soepkom en plaatsje de schil van de aubergin op de bodem met de buitenkant van de aubergine naar binnen, dan doe je een laag met rijst en goed aandrukken en 1 laagje saus en dan weer 1laag rijst dan weer goed aandrukken dan keer je dekom in een bord en heb je een taartje.

eet smakelijk

Als je geen zin hebt om elke keer een kom te gebruiken voor de taartjes bijvoorbeeld omdat je (Tabarak Allah) een groot gezin hebt dan kun je ook een grote kom nemen en ben je in een keer klaar.
of wat ook kan is de saus roeren met de rijst en ben je nog sneller klaar

Succes

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by chefkokkin on 10-11-2005

    recept volg gauw

  2. posted by soulfa on 10-11-2005

    ????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.