Loader

Rijst met courgette, tomaat en quorn

2006-01-11
  • Yield: 3 personen
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor 2/3 personen:
    1 bakje quorn des
    1 courgette in stukjes
    1 blik stukjes tomaat
    1 ui
    1 teentje knoflook
    1 scheutje ketjap
    1 scheutje chilisaus
    zout
    wat italiaanse kruiden

Method

Step 1

Bak de quorn in wat olie lichtbruin, doe de uien en knoflook erbij. Daarna de courgette. Na 5 minuten de tomaat, ketjap, chilisaus en italiaanse kruiden. Afmaken met zout naar smaak. Dit 15 - 20 minuten laten pruttelen.

Serveren met witte rijst of gekookte aardappelen, of zelfs pasta.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by nour on 18-02-2006

    kan je ook quorn door vlees vervangen

  2. posted by Marisah on 27-03-2006

    jah kipfilet bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.