Loader

Rijst met ei

2008-12-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eieren
    zonnebloemolie
    Stukje van een Rood pepertje (mijne waren op dus ik heb groen gebruikt)
    1 teentje knoflook
    Rijst

Method

Step 1

Pak een wokpan en doe hier de in de vijzel fijngemaakte groene peper en knoflook bij..
Voeg er wat zonnebloem olie bij en voeg er daarna 4 eieren bij. Maak hier roer ei van.
Breng de rijst aan de kook, zet daarna het vuur zacht
en laat de rijst daarna 15/20 minuten door koken.
Voeg daarna de rijst aan de ei toe en hussel dit doorelkaar.

Groen pepertje is ook lekker maar het smaak lekkerder met een rood pepertje

Deel dit recept met anderen

Comments (11)

  1. posted by sadiye on 11-12-2008

    chida hartsikke bedankt deze recept zocht ik thanks 😉

  2. posted by sadiye on 11-12-2008

    hoeveel rijst gebruik jij voor 4 eiren?

  3. posted by xchidax on 11-12-2008

    Ik heb 2 koffiekopjes rijst gedaan met 4 glazen water 🙂

  4. posted by sadiye on 11-12-2008

    chida met wat eet jij dit samen?

  5. posted by ummsalman on 12-12-2008

    ik heb een vraag, de kooktijd voor rijst wordt ie na 15/20 minuten niet heel erg plakkerig? of is dit de bedoeling?

  6. posted by xchidax on 14-12-2008

    hij wordt bij mij niet plakkerig ik kookhem gewoon tottie goed is :)& Sadiye ik eet dit gewoon metniks eigenlijk.. misschien dat je er wel een komkommer salade bij kan maken of spinazi met kippenpootjes:)ikben zelf persoonlijk niet zo’n vleesliefhebber

  7. posted by snoekipoe on 16-12-2008

    dit gerecht ken ik ook, ik eet het ook liever zo op met wat sambal.heel lekker!!

  8. posted by sweet on 27-12-2008

    ja lekker bedankt dames

  9. posted by om bilal on 27-12-2008

    ik heb deze recept van een birma,s vrouw maar met uien er in,en het was lekker!!!

  10. posted by ummsalman on 17-01-2009

    Ja, ik doe het ook met ui erbij en een beetje safraan voor een mooi geel kleurtje..

  11. posted by geera on 05-02-2009

    KLINKT ALLEMAAL HEEL SMAAKELIJK,gaat het is maken ,thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.