Loader

Roomboter kokos cake

2008-03-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr bakmeel
    1 glas griesmeel
    125 gr boter
    1 glas gemalen kokos
    1 zakje bakpoeder
    1 kop suiker
    1 zakje vanillesuiker
    1/2 kopje olie (zonnebloem)
    1 ei geklutst

Method

Step 1

Doe de bakmeel en griesmeel samen en smelt de boter (ik doe in de magnetron) en giet het over de meel. Doe dan de kokos, suiker, bakpoeder, vanille suiker en olie erbij en meng die tot een goede deeg. Doe het daarna in een bakvorm en laat het zo'n 25min á 35min in de oven op 175 graden.

In die tussentijd maak je met 2 koppen suiker en 2 kopjes water stroop in de pan. Laat een theezakje erin zodat het bruin word (niet te lang) en laat het mengsel goed dik worden.

Haal de cake in de tussen tijd uit de oven en giet er een beetje overheen en doe hem dan terug de oven in. De overige stroop giet je er een beetje nog over als de cake klaar is.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by sadiye on 18-03-2009

    hmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.