Loader

Salde

2005-11-07
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 26
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

26 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • aardappel
    wortle
    sperziebonen
    rode bieten
    mais
    doppertjes
    rijst
    zout
    peper
    kerriepoeder
    mayo
    gedroogde peterselie

Method

Step 1

snijd e aardappel en de wortel in kleine stukjes wortel in ringe
ook de rode bieten snijden in blikjes die zijn al gaar uit een pakje
de sperzie bonen zijn uit pot die zijn ook al gaar

de rode bieten, wortel en de sperziebone besrooie je met zout en peterselie

aardappel doe je zout en peper en mayo bij peterselie

rijst doe je doppertjes uit blik mais peper zout kerrie poeder peterselie bij
de rest spreek voor zich nu ga je versieren
smaakelijk

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by oem_mujahid2 on 07-11-2005

    mmm ziet er heerlijk uit!!

  2. posted by ceuta on 07-11-2005

    mmmmmmmmmm dikke kus was lekkerrrrrrr

  3. posted by boyengirl on 07-11-2005

    ik had resept er bij gezet maar het staat er niet onder wat doe ik fout

  4. posted by wafae_gril on 10-10-2008

    ik heb het gistren al geprobeert is zoww lkkr dankje voor het platsen meid

  5. posted by sadiye on 08-11-2008

    hmm lekker gezond dat is wel een grote flinke bord 😀

  6. posted by bleekselderij on 05-09-2009

    het ziet er niet erg presentable uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.