Loader

Stokbrood met geitenkaas

2015-01-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 Stokbrood
    - 1 potje pesto
    - 100 gram geraspte geitenkaas

Method

Step 1

Snijd de stokbrood in rondjes, het liefst een beetje schuin, dan krijg je een groter oppervlak namelijk.

Smeer ze eerst in met pesto en doe dan de geraspte kaar erover.

Doe ze in de oven tot de kaas gesmolten is.

De pesto kan je ook weg laten of vervangen met iets anders zoals olijfolie.

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , , Ingredients: , , ,

    Comments (6)

    1. posted by saadia29 on 21-10-2005

      Oh lekker en makkelijk.

    2. posted by sihamkleuter on 21-10-2005

      wat voor soort pesto?

    3. posted by amira_van_kozina on 22-10-2005

      waarschijnlijk groene pesto

    4. posted by zahira on 24-10-2005

      Ja idd, groene pesto, maar smaken verschillen, je kan ook andere gebruiken. En wat ook heel lekker is, is om een paar pijnboompitten op de kaas nog te doen,voor ze de oven in gaan

    5. posted by zilla on 14-07-2006

      Wat een leuk idee! Lijkt me lekker en snel te maken. Weer een aanwinst voor mijn receptenmap.

    6. posted by sadiye on 08-11-2008

      hmmm heerlijk

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.