Loader

Tagiatelli met scampi’s

2009-12-21
  • Servings: 5
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.1 / 5)

3.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Saus:
    - olijfolie
    - 6tenen look
    - 1 blik gepelde tomaten
    - champignons
    - scampi's
    - rode pesto
    - boursin cuisine tomaat en kruiden
    - room
    - sambal
    - peper
    - zout
    - paprikapoeder
    - peterselie tagiatelli

Method

Step 1

Laat ondertussen de tagiatelli koken tot de gewenste gaartijd. je neemt een diepe pot en doe er de olijfolie in en de look(geplet) en laat een beetje bakken en voeg dan het blikje tomaten aan toe en laat koken tot het sap verdampt is.

Kruid dan het mengsel.

Voeg er dan de champignons aan toe en laat bakken. dan voeg je de scampi's aan toe tot ze roze kleuren. voeg er een lepeltje sambal en de rode pesto aan toe. dan voeg je een grote lepel boursin aan toe en laat al roerend smelten een potje room toevoegen en wat peterselie. Klaar!!! eet smakelijk

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.