Loader

Tajine met sardientjes

2005-12-11
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • sardines
    garnalen
    tomaten
    peterselie
    citroen
    komijn
    peper
    zout
    olie
    knoflook
    paprikapoeder
    Viskruiden van Verstegen
    citroensap

Method

Step 1

Maak de sardientjes schoon laat ze marineren in een sausmarinade van olijfolie, komijn, zout, viskruiden, knoflook, peterselie, citroensap, peper en een beetje zout, paprikapoeder.

Schil en snijd de tomaten in kleine blokjes en laat het koken in een scheut olijfolie, voeg beetje zout en peper, peterselie.

In de tagine doe de sardientjes en als de tomatensaus klaar is voeg je dat toe bij de sardien. Laat het ff koken en voeg garnalen toe en een halve citroen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by pareltje on 11-12-2005

    hhmm ziet er heerlijk uit.

  2. posted by ellouisa on 11-12-2005

    Klinkt ook superlekker!!

  3. posted by ellouisa on 11-12-2005

    hoeveel tomaten gebruik je?

  4. posted by Nacira on 13-12-2005

    Ongeveer 4 tomaten

  5. posted by ellouisa on 13-12-2005

    dankje nacira!

  6. posted by kippetje on 14-03-2006

    Hoe lang moet het ongeveer koken?

  7. posted by Nacira on 21-04-2006

    De tomatensaus omgeveer 5 a 10 min. en de sardientjes 5 min. als je garnalen erbij hebt toegevoegd dan 3 min koken

  8. posted by Laloucha on 02-03-2008

    kan ik dat ook met makreel maken.

  9. posted by esmoe on 24-10-2008

    ik heb het geplobeert hmmmm lkrrrrrrr 🙂

  10. posted by risala on 19-08-2010

    mmm…??gaat tajin niet breken als je het op het kookplaat zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.