Loader

Tosti van Moi met Turkse brood

2008-06-28
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Spinazietaart met kip en Turkse kaas

    Spinazietaart met kip en Turkse kaas

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

  • Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Hamburgers

    Hamburgers

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Turkse brood (vers, hoeveelheid mag je zelf weten)
    1 ei
    roomkaas
    1 a 2 plakjes jong belegen kaas
    cusuk (Turkse salami)
    (Als je het lekker vind mag je natuurlijk ook wat fijn gesneden uitjes en stukjes tomaat erin doen)

Method

Step 1

Hoeveelheid van je Turkse brood: wat je zelf op kan.
Haal de binnen kant eruit (witte zachte binnenkant), besmeer een binnenkant met de roomkaas en de andere kant dompel je in de geklutste ei. Leg daarna je plakjes kaas en stukjes cusuk erop.

Leg het brood op elkaar dicht en leg het op de sandwichmake. Wacht totdat het lekker bruin en knapperig is en serfeer het met Turkse yoghurt en thee. HHHEEEEERRRLLLIJK!

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.