Loader

Vis potje

2006-05-18
  • Servings: 2
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 prei
    2 wortels
    een bakje garnalen
    een bakje Zeevruchten
    50 gram kabeljauw in stukjes gesneden
    bouillon tabletje rund smaak
    een pakje room
    peper
    1 eetlepel bak boter becel

Method

Step 1

Je doet boter in de pan, dan schrap je wortels en je snijdt je de prei in ringen alleen de witte gedeelte. de wortels snijd in tweeen en dan in ringen.dan gooi je de prei en de wortels er in en bak je die de eventjes.dan doe er water bij ongeveer een halve liter met de boullion.dan laat je de wortels goed koken met de prei.als de wortel gaar is dan doe je kabeljauw erin na 5 min, de garnalen en de Zeevruchten eventjes erin, ook ongeveer 5 min. op het laatst de room erbij en dan het vuur uitzetten.en een beetje peper op het laatst

je kan het met alles eten ook aleen met brood.ik hoop dat het bevalt.

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by mashallah on 18-05-2006

    hallo wie weet hoe dat komt dat je bij auteur je naam er niet op krijgt.bedankt

  2. posted by mashallah on 18-05-2006

    hoi ik was wat vergeten,er moet nog surimi bij de vis potje.sorry

  3. posted by nouria_24 on 19-05-2006

    Vraagje, wat is surimi?

  4. posted by mashallah on 19-05-2006

    hallo ik heb het vekeerd geschreven .je weet wel die rode sticks van vis gemaakt die zijn wit met rood en je vindt ze in vis salades,

  5. posted by Rahma on 25-05-2006

    je moet trouwens altijd goed opletten met welke surimisticks je neemt, in heel veel zit sake in.. das alcohol.
    verder klinkt je recept liekaa 😉

  6. posted by mashallah on 26-05-2006

    he bedankt,wist ik niet.groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.