Loader

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

2005-10-04
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 319
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

319 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Vulling:
    500 gram visfilet
    500 gram garnalen
    Filodeeg
    250 gram champignons
    1 groene en 1 rode paprika
    pakje mihoen
    Marinade
    1 kesbour
    1 mehdnouz
    Saffraan
    2 theelepes Peper
    1 theelepelGember
    1 theelepel Paprikapoeder
    Kl. Beetje Komijn
    Soepkom Olijfolie
    Citroen
    Sambal
    knoflook
    Zout
    2 visbouillon

Method

Step 1

Bereiding Gekookt water over de mihoen, 4 min laten weken Olie, Saffraan, gember, peper, zout, knor, paprikapoeder, komijn en de gehakte kesbour en mehdnouz, geraspte knoflook en geperste citroen in een pannetje doen, roeren en 5 min zachtjes pruttelen, doe er een beetje water bij.

Visfilet in middelgrote stukken, en de garnalen in een steelpannetje. Champignons kan je bakken in een koekenpan met een gesnipperd uitje, (of gewoon uit pot en zonder ui, wat je lekker vindt.), hierbij de geroosterde paprika’s die in blokjes gesneden zijn, ook in een steelpan.

Over elk steelpannetje doe je een soeplepel marinade De mihoen uitlaten lekken en ook hierover een soeplepel saus.

Van tevoren alles een beetje uitlaten lekken in een vergietje. Ronde ovenplaat bedekken met bakpapier.

Boter smelten 4 vellen filodeeg over de rand heen hangen, besmeren met boter hierop de mihoen daarboven op de vis Daarboven op de champignons/paprika.

Als laatst steeds een deeg over het midden leggen, en het overgebleven deeg onder de bastilla stoppen en bestrijken met boter, zo door gaan totdat het deeg op is, laatste goed bestrijken met boter. Voor een mooi kleurtje kan je de bastilla met eigeel besmeren.

TIP: Koop de duurste filodeeg in karton, niet terug in de vriezer, je kan hem 3 weken in de koeling bewaren. Je kan s’ochtends de bastilla in een dichte zak doen, maar besmeer hem dan s’avonds nog een keer met boter Invriezen kan ook: Maak de bastilla en doe deze met vorm en al in een grote plastic zak. Deze kan dan zo de vriezer in. Oven voorverwarmen op 150 graden en de nog bevroren bastilla kan directin de oven

Deel dit recept met anderen

Comments (119)

  1. posted by sihamkleuter on 04-10-2005

    als je van surimi houdt kan je dat er ook bij doen. Of een zak fruit del mari

  2. posted by MADAME CUISINE on 04-10-2005

    Precies, je kan varieren.
    Ik hou van verse vis. en niet van calamari, inktvisringen.
    Maar weer wel van Surimi.

    Koken is leuk, je kan varieren met ingredienten, toevoegen of weg laten.

  3. posted by layla20 on 04-10-2005

    Dit recept van jou heb ik al vaker gemaakt…het is echt super lekker!!!

  4. posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005

    DAt is fijn om te horen, maar het zal zeker ook aan jouw kookkunsten liggen, en niet alleen aan het recept!

  5. posted by chamch on 05-10-2005

    Hallo
    Ik heb een vraagje.
    Gaan de garnalen en de vis filet samen in een steel pannetje? en moeten ze dan op het vuur of gaan ze rauw in de bestilla? Als ze toch op het vuur gaan, hoe lang ongeveer? Ik wil hem insahallah morgen maken.
    Nog gefeliciteerd met de site erg mooi. liefs chamch

  6. posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005

    Salaam chamch,
    De garnalen en de in stukjes gesneden visfilet gaan samen in een steelpannetje. Over de vis gaat een soeplepel of meer vand e marinade.
    laat deze even voor 5 minuutjes pruttelen. hoeft niet langer, ze gaan nog de oven in, het is meer om de smaak van de marinade in de vis te krijgen.

    Dank je voor je complimentjes, en WELKOM

  7. posted by ellouisa on 05-10-2005

    Ziet er echt heerlijk uit!! Maar een vraagje hoe lang en op welke temperatuur de oven in?

  8. posted by ellouisa on 05-10-2005

    Ziet er echt heerlijk uit!! Maar een vraagje hoe lang en op welke temperatuur de oven in?

  9. posted by sihamkleuter on 05-10-2005

    OHJA BELANGRIJKSTE VERGETEN

    VOR JE DE BASTILLA IND EOVEN DOET, KNIP JE VAN BAKPAPIER EEN RONDJE UIT (NET ZO GROT ALS DE BASTILLA EN LEG DIE OP DEBASTILLA. DOE DAN ALIMINIUMFOLIE EROP.

    DO EDE BSATILL AIN HET MIDDEN VAN DE OVEN O 230 GRADEN VOOR 20 MINUTEN.

    HAAL N A20 MINUTEN DE ALIMINIUFOLIE EN PAKPAPIER ERAF EN LAAT DE BSTILLA IN DE OVEN EENMOOI ROOD KLEURTJE KRIJGEN

  10. posted by ellouisa on 05-10-2005

    Okee meid en wat bedoel je precies met een ronde ovenplaat? Een springvorm, een lage vorm of echt een bakplaat? En hoe groot is de doorsnede dan, weet je dat?

  11. posted by MADAME CUISINE on 06-10-2005

    Je kan de metalen ronde bakplaten bij elke marokaanse huishoudelijke winkle kopen. Als je in de buurt van Utrecht woont, kan je ze op de kanaalstraat kopen.

  12. posted by ellouisa on 06-10-2005

    Ok meid, bedankt. Ik woon vlakbij Utrecht dus ga daar eens kijken in de Kanaalstraat

  13. posted by yousra on 11-10-2005

    ik heb het afgelopen zaterdag gemaakt. het was heerlijk! allen was die mihoen te nat in de bastilla weet je misschien hoe het komt? en nog iets hoeveel basitllavellen heb jij gebruikt? ik heb er in totaal 5 gebruikt dus 4 op de bodem zoals je beschreef en 1 bovenop. volgens mij is dit weinig.

    bedankt meid en ga zo door!!!

  14. posted by sihamkleuter on 11-10-2005

    ik gebruik ook iets meer bastilla vellen (weet niet precies hoeveel)

    het is heel belangrijk dat je de mihoen goed laat uitlekken. zeker 1 uur!

  15. posted by yousra on 11-10-2005

    o, dat is het, nee ik heb het ongeveer 10 min laten lekken. dus vandaar denk ik. en hoeveel gram miehoen gebruik jij? ik heb die van 250 gram gekocht! maar ik heb niet alles gebruikt maar iets meer dan de helft.

  16. posted by MADAME CUISINE on 11-10-2005

    Ik gebruik het hele pak bladerdeeg.
    En de vulling moet helemaal uitgelekt zijn, voordat je de bastilla gaat vullen.

  17. posted by sihamkleuter on 11-10-2005

    mihoenkan je zelf bepalen hoeveel je gebruikt
    de een houdt van veel de ander van weinig!

  18. posted by Samyrah on 21-10-2005

    Heb je recept vandaag uitgeprobeerd en is gelukt, thx, keep up the good work 😉

  19. posted by risala on 22-10-2005

    wat is mihoen ? Is dat een soort chinese mie ofzo ?

  20. posted by sihamkleuter on 22-10-2005

    ja dat is chinese mie. er zijn verschillende soorten, maar di evan de toko (doorzichtige draden) die zijn het beste. Marokaanse slagerijen en turkse winkels verkopen het ook

  21. posted by risala on 24-10-2005

    ok dank je dan had ik het juist. Heb het ook bij de marokkanen gekocht. Ik heb het ook uitgeprobeert, was lekker van smaak, maar ‘kheb er een beetje teveel bladerdeeg over gedaan. hihi!!!

  22. posted by Fati7a on 25-10-2005

    Ik heb deze afgelopen vrijdag gemaakt en het was heerlijk. Ik heb er gelijk 2 gemaakt en er bleef niets over!

  23. posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005

    Goed zo, Fati7a! Ik vind het zelf ook heerlijk.

  24. posted by lela fatima on 29-03-2006

    kheb een vraagje waar kan je marinade kopen?

  25. posted by sihamkleuter on 29-03-2006

    hoi lela fatima.

    marinade bedoelt ze mee de saus.
    die mpoet je zelfmaken met alles wat er onder staat:)

  26. posted by Fati7a on 28-04-2006

    Wat een goed goed recept! Ik word zelfs gevraagd om het voor mensen te maken als er bezoek komt hihi. Echt top, masha’Allah!

  27. posted by MADAME CUISINE on 28-04-2006

    Choukran, klopt iedereen die het proeft is er gek op!!

  28. posted by fatema on 24-05-2006

    heey ik heb een vraagje er staat een soepkom bedoel je mee grote,middel of kleine soepkom.
    wil em morge maken:D

  29. posted by Zohra on 25-05-2006

    Madam Cuisine,ik heb jou gerecht geprobeerd,ik heb pech gehad met de bladerdeeg.
    Zohra uit nieuwegein.

  30. posted by ellouisa on 25-05-2006

    ik ga m morgen proberen madame cuisineeeeeeee wens me succes 😀

  31. posted by MADAME CUISINE on 25-05-2006

    Fatema, je moet een middelsoepkom gebruiken.

    Zohra: Jammer dat het filodeeg niet geod was.

    Ellouisa: Ik hoef jou geen succes te wensen!!! Maar goed: SUCCES!!

  32. posted by fatema on 26-05-2006

    hey ellouisa en is de visbastilla gelukt?? 😀

  33. posted by fatema on 27-05-2006

    heey madam cuisin ik heb een vraagje moet je na de mihoen een laag fillodeeg doen en dan de vis en weer een laag enz.
    of bedoel je alleen op het eind. dankjewel

  34. posted by ellouisa on 27-05-2006

    heb m niet meer gemaakt 🙁 Mimoun wilde liever aardappels eten….DUS nou dan maak ik m volgende week…:)

  35. posted by MADAME CUISINE on 27-05-2006

    Fatema, nee je moet geen laagjes doen tussen de vulling.

    Je kan ook gewoon alles door elkaar mengen en dan in een keer in de vorm doen. en dan alle lappen over de vulling, en dan nog een paar vellen er bovenop om een mooi rondje te krijgen

  36. posted by fatema on 27-05-2006

    oke dankjewl

    maar ik heb em gemaakt hij was heerlijk met z’n drieen opgegeten haha.

    mijn complimenten voor deze heerlijke recept.

  37. posted by MADAME CUISINE on 29-05-2006

    Besa7a!! Hij is zeker heerlijk, ik denk datik het dit weekend weer ga maken, inshallah!!

  38. posted by ellouisa on 29-05-2006

    nou morgen ga ik m maken, heb net de garnalen en visfilet gekocht (kabeljauw is goed toch??)

  39. posted by ellouisa on 31-05-2006

    hij was heerlijk hoor, echt een aanrader!!

  40. posted by jamilagirl on 13-06-2006

    heerlijk ik wil hem ook maken binnen kort maar welke filodeeg in karton koop jij en hoe ziet het eruit en hoeveel vellen gebruik je voor een bastilla
    groetjes Jamila

  41. posted by MADAME CUISINE on 17-06-2006

    Je heoft nier per se, die in kartonnen verpakking te kopen, maar die is wel van een betere kwaliteit dan die in een plastice verpakking.

    Ik gebruik bijna het hele pak, soms hou ik 1-2 vellen over.

    Succes, en eet smakelijk!! BESSE7A!!

  42. posted by sennar on 05-09-2006

    He madame cuisine,

    Ik heb vandaag de visbestilla gemaakt en het recept is erg lekker. Ik heb wel gemerkt dat de filodeeg in kartonnen verpakking veel breekbaarder is dan die ander van de chinees,is dit normaal?

  43. posted by MADAME CUISINE on 06-09-2006

    nee, juis niet…
    misschien wa het eerder ontdooit en daarna weer ingevroren.
    Dan krijg je dat het deeg breekt

  44. posted by zilla on 15-09-2006

    HEERLIJK!!!! Ondanks dat hij zo enorm groot was (ik had er van alles een kwart meer ingedaan), en ik er een fikse salade bij had gemaakt, bleven mijn kinderen en man nog om nog meer vragen. Het is ook leuk om het te maken.

  45. posted by Belgica on 29-09-2006

    Bedankt voor het recept!Het ziet er heerlijk uit! Ik zal het toch een keer moeten uitproberen:)

  46. posted by MADAME CUISINE on 02-10-2006

    guest, hier is het recept

  47. posted by esje on 08-10-2006

    echt heerlijk, alleen zeurt mijn man nu om de 3 dagen of ik het wil maken pffffff

  48. posted by Houriya on 14-10-2006

    Hi Madame cuisine. Ik wil dit recept gaan maken, maar voor de zekerheid, gebruik je de hele kom olie om de marinade te maken?

  49. posted by MADAME CUISINE on 20-10-2006

    Ja, zeker, ik gebruik een middelgrote soepkom.
    Je moet je wel realiseren dat er veel vis en mihoen gemarineerd moet worden.
    Je hebt het echt nodig.

  50. posted by soubai on 05-11-2006

    hier met fadila ik heb hem samen met mijn zusje gemaakt was heerlik nog bedank voor het recept groetjes fadila iut limburg

  51. posted by soubai on 05-11-2006

    ik ben van plan om hem ook met kip te proberen graag advies van een makkelijk recept groetjes fadila

  52. posted by sihamkleuter on 05-11-2006

    hee fadila, kipbastilla staat ook op deze site

  53. posted by soubai on 07-11-2006

    oke bedankt

  54. posted by Yaminaa on 15-11-2006

    Ik heb afgelopen zondag de visbestilla gemaakt met drie verschillende soorten vis. Nou lust ik zelf geen vis, maar mijn gasten hebben er van genoten. Ik heb mijn moeder als proefkonijn gebruikt, aangezien ik over m’n nek ga zodra ik ook maar een stukje vis richting mijn mond zie gaan. Dankje wel voor het recept schat

  55. posted by Zakia on 03-12-2006

    ik gebruik dunne vermicelli ipv mihoen, dat maakt de bestilla gevulder.

  56. posted by Aichatie on 01-02-2007

    Salam alaikum, Ik ga het recept ook proberen te maken.Ik kan nog niet zoveel marokkaans eten maken.Alast bedankt voor het recept.Soukran

  57. posted by Cindarella on 08-02-2007

    Hmm lekker..Me moeder maakt hem ook zo alleen doet ze er geen champions in. Maar ik ga het zeker proberen als ik tijd heb..

  58. posted by Yaminaa on 13-02-2007

    Ik heb je visbestilla gemaakt en hij was echt heerlijk. Alleen was het geval dat het aan de zijkant open ging tijdens het bakken, hoe kan dit? Normaal gesproken maak ik de stukjes deeg met bloem en water dicht, maar dit keer heb ik dit met boter gedaan. Zou dit de oorzaak kunnen zijn?

  59. posted by saadia29 on 24-02-2007

    Heb hem ook van MC gegeten, hij is écht heeeerlijk en nooit eerder zo een lekker gegeten 🙂

    PS: Abdel laat je een reactie achter hihi!!!

  60. posted by sousi on 25-03-2007

    ik wou vragen of je het ook in braouwats kan maken … groetjes sousi

  61. posted by Rahma on 31-03-2007

    ik ga er zo heeeeeeeeeeeerlijk van genieten inshaAllah

  62. posted by sabah85 on 02-04-2007

    in welk winkel zijn die filodegen in karton te koop dan? want die ik koop zijn in plastic en die heb je ook in marokkaanse winkels, maar ze worden hard in de oven!

  63. posted by sabah85 on 02-04-2007

    o ja, en waar is die bakplaat te koop? ik heb alleen ronde bakblik maar die is te klein denk ik?

  64. posted by Salihaatjuh on 19-05-2007

    Ik heb m ook al gemaakt en de hele familie heeft ervan genoten! ik heb een 9.5 van mn vader gekregen 🙂
    Choukran meid voor dit heerlijke recept!

  65. posted by Salihaatjuh on 19-05-2007

    Ik heb m ook al gemaakt en de hele familie heeft ervan genoten! ik heb een 9.5 van mn vader gekregen 🙂
    Choukran meid voor dit heerlijke recept!

  66. posted by nora_marakchia on 03-07-2007

    hmmmm het ziet er heerlijk uit ga het morgen maken isnha allah, maar ik ga wel zalm, fruit del mari, surimi, en inktvis erbij doen, lekker veel vis 😀
    thnx voor de recept!!

  67. posted by Abdul on 07-07-2007

    buitengewoon!alleen een tip gebruik geen olijfolie, door de hitte kan het namelijk verbranden en sterke smaak geven.je kunt het makkelijk vervangen door margarine of gewoon plantaardigolie. probeer ´t!!

  68. posted by soulfa on 25-07-2007

    Dit ga ik morgen maken.

  69. posted by saadia29 on 09-08-2007

    Heb hem paar weken geleden ook gemaakt, delicioussss, alleen had ik hem zonder zeevruchten,daar houden wij hier niet zo van, maar met vele soorten filet.

  70. posted by saadia29 on 26-09-2007

    Ik ga hem vandaag weer maken, heerlijkkkkk, water loopt me nu al in de mond 🙂

  71. posted by Amalia on 26-09-2007

    Lieve mensen, waar kan de beste filodeeg halen? Kan ik het ook bij de AlbertHeijn en/of C1000 halen?
    Alvast bedankt! Liefs, Amal

  72. posted by sihamkleuter on 27-09-2007

    Amalia, die van de supermarkt is hier niet geschikt voor, je kan filodeeg (bastilladeeg) bij de tukrse winkels halen of marokkaanse slagers

  73. posted by Amalia on 27-09-2007

    Sihamkleuter, bedankt voor je reactie! Maar hoe ziet de verpakking eruit van die filodeeg??? en heb je toevallig ook de merk-naam voor me? Alvast bedankt,

  74. posted by sihamkleuter on 28-09-2007

    Je hebt verschillende merknamen, kan er even niet zo snel op komen. Ze zittenin eenlange plastic rol opgerolt. en sommige hebben ze in een doos. Je kan er ook baklava mee maken. Als het een turkse winkel is kan je vragen naar baklava deeg, en bij de marokkaan naar bastilla deeg, zij wetenje het dan wel aan te wijzen! Succes

  75. posted by saadia29 on 01-10-2007

    Wederom goed gelukt!

  76. posted by fati03 on 04-10-2007

    Dag allen, wie kan mij vertellen waar ik de warka in karton kan kopen. Kom veel op de Kanaalstraat maar heb het nog nooit eerder kunnen vinden. Madame Cuisine zou jij aub kunnen aangeven waar ik het kan vinden. 1000x dank!!

  77. posted by samsam84 on 16-01-2008

    Salaam,

    Vraagje wat bedoel je met geroosterde paprika’s???

  78. posted by kadilin on 16-01-2008

    Asalaam, Geroosterde paprika’s zijn, paprika’s , waarvan je het velletje in de oven of grill laat bruin worden ( kan ook in de olie) je stopt ze in een plastic zak, ongeveer 10 min.,en haalt de velletjes er af. Succes

  79. posted by samsam84 on 23-01-2008

    Asalaam alaikoem. Dank je wel kadilin. Ik weet hoe je dat maakt dan ja. Ik wist alleen niet zeker of dat bedoeld werd. Omdat de paprika dan zo zacht is

  80. posted by samsam84 on 29-01-2008

    Ik hou niet van garnalen, kan ik dat gewoon vervangen door inktvis en surimi, hoe maak ik dat dan?

  81. posted by miss_rif22 on 01-09-2008

    kan ik het driehoekjes van maken en dan invriezen?

  82. posted by sara38 on 17-10-2008

    om hett pastila een smaak te geven doe je zakje vis kruiden bij

  83. posted by taourirt on 20-10-2008

    asalaam,kan ik de vis knor weglaten als ik viskruiden gebruik of gaat het samen.wil het morgen proberen,a.u.b zo snel mogelijk reactie

  84. posted by taourirt on 20-10-2008

    kan ik voor de soepkom die van de marokaanse taus gebruiken rode kom

  85. posted by DeEnigeEchte on 22-10-2008

    nou ik ben vanplan de bastilla zaterdag te maken inscha’allah, maar 1 vraagje,, ik snap dat mirinade niet echt, kan je uitleggen wat dat precies is en wat er allemaal ingaat? en als je die surimi gebruikt hoeveel ongeveer en moet je dat dan gwn in kleine stukjes snijden??

    Alvast bedankt XxX-DeEnigeEchte!

  86. posted by DeEnigeEchte on 22-10-2008

    en nog 1 vraagje,,? watvoor verschillende vissoorten kan je gebruiken? en moet je die dan ook in een steelpan een beetje voorkoken?

  87. posted by AmatoAllah on 29-10-2008

    Asalaamo 3alaykom , ik snap het eigenlijk maar half hoe je het klar moet maken , de het is ingewikkeld hoe je het uitlegde MADAME CUISINE ,, het recept ziet er lekker uit , ik ga zeker een kertje uit proberen in cha allah wasalamo 3alaykom

  88. posted by AmatoAllah on 29-10-2008

    klar oops ik bedoel klaar 🙂

  89. posted by AmatoAllah on 29-10-2008

    hahaha geldt ook voor kertje 😀 ik bedoel een keertje

  90. posted by kookprinces on 29-10-2008

    tis een echt lekker recept en de moeite waard om het te proberen en bedankt voor het met ons mee te delen.

  91. posted by Rachida_2509 on 31-10-2008

    Salam,ziet er lekker uit. ik ga het zeker uit proberen en hopelijk lukt het.

  92. posted by xchidax on 04-12-2008

    waarom al die marokkaanse termen er tussen door zoals kesbour en mehdnouz? ik weet niet wat dat is..

  93. posted by paprika on 19-12-2008

    kesbour is koriander en mehdnouz is peterselie

  94. posted by ummsalman on 27-01-2009

    Op dat pakje van de filodeeg staat dat je het maar 24 uur in de koelkast kunt bewaren…??

  95. posted by OemIlyas on 29-01-2009

    Salam, ik heb het geprobeerd, nu alleen nog afwachten, t zit nog in de oven…
    alleen zie ik nu pas staan dat sihamkleuter zegt dat de filodeeg in karton van de supermarkt hier niet voor geschikt is. en ik heb die juist gebruikt!! ik hoop dat t alsnog gaat lukken! wasalam.

  96. posted by OemIlyas on 30-01-2009

    Salam, helaas was het te merken dat dat niet het juister filodeeg was ja, gelukkig was het wel lekker, we hebben het helemaal opgegeten!
    groetjes.

  97. posted by asmaegirl on 02-03-2009

    ik heb het ook gemaakt maar op mijn manier veel lekkerder XD

  98. posted by ummsalman on 06-04-2009

    salaam oe 3alaikoem, ik wil deze vanavond gaan serveren inscha’Allah. Ik kreeg als tip van iemand om 2 zakken zeevruchten(500gr. voor 4 euro) bij de AH te kopen, du sben benieuwd. Verder vroeg ik me af hoe je er bij komt dat die filodeeg 3 weken houdbaar is inde koeling, maar opde verpakking staat 24 uur…?? dat is nogal een verschil vind ik///

  99. posted by ma3asalaam on 19-04-2009

    wordt met visknor van die boullionblokjes voor vis bedoelt?

  100. posted by hammoudi on 20-05-2009

    hoi ik had een vraagje is het voor een groote of kleine schaal ik wil het graag uitproberen ik heb het nooit gemaakt dus ik ben benieuwd hihihihi

  101. posted by saartje2009 on 28-07-2009

    Salaam ik heb hem vandaag gemaakt en het was heerlijk ik hou van calamari en dat heb ik ook er toen bij gedan

    Groetjes!

  102. posted by kokowit on 08-09-2009

    IK GA HET VANDAAG MAKEN, JULLIE HOREN HET WEL.

  103. posted by sadiye on 08-09-2009

    ok succes 😉

  104. posted by Mohafid on 06-10-2009

    Dit is echt heerlijk om te eten en nu ga ik het zelf eens maken, jammieeeee zullen me kids ook lekker vinden, thanks voor het receptt!!!

  105. posted by saidahassan on 18-10-2009

    mm klinkt goed je kan er ook kleintjes
    van maken die doen het goed op feesjes en is makkelijke om teeten vald het niet uitelkaar het is wel een hoop werk
    ik ben er gek op vis bestila

  106. posted by saidahassan on 18-10-2009

    kosbar is koriander en madnos is als peterselie en het beste is filodeeg bij de marokaans eslagerij tekoop en je kan het beste stuk of 6 a7 velen beneden en het zelfde aantal filovelen aan de bovenkant gebruiken wel alemaal in smeren met boter met krapstiks smaken ze ook erg lekker

  107. posted by Mevr. Couse Couse on 18-10-2009

    Ik heb het ook gemaakt!! Echt heerlijk!

  108. posted by youssra1 on 20-10-2009

    ziet er echt lekker uit ik ga het ook eens uitproberen.

  109. posted by saidahassan on 20-11-2009

    en de boven kant kun je ook ganeren
    met carnalen in de schil ziet er erg mooi uit de boven kant helemaal mee bedeken en besprenkelen met citroen en fijn gesneden peterselie

  110. posted by saidahassan on 20-11-2009

    aleen kan je de filodeeg echt geen drie weeken bewaren in d ekoelkast mischein net een dag maar dna is de kwaliteid niet zo best meer het lieft gelijk te gebruiken

  111. posted by koken20 on 03-03-2010

    so 110 commentaren je staat op nummer 1 hihi

  112. posted by Oum Haroen on 28-08-2010

    Ik heb hem gister gemaakt!! En hij was heeerlijkk. Ik heb een zakje zeevruchten van de ah gebruikt, en een zakje kleine garnaaltjes en visfilet..krijg er watertanden van als ik er aan denk.

    Toprecept!

  113. posted by latifa2727 on 24-10-2010

    kan iemand vertellen wat ik verkeerd heb gedaan. Hoeveel water voeg je eigenlijk toe? en als je de vis bakt, doe je dat alleen met een lepeltje van de marinda en hoelang zet je m op het vuur. Ik heb namelijk de visfilet en de gamba’s samen gedaan in een pannetje en daarna de marinade erbij gedaan. ( moet wel zeggen dat voordat ik er water bij had gedaan deze wel lekker proefde maar nadat ik er water bij heb gedaan was ie zo smaakloos..

    help me out!!!

  114. posted by latifa2727 on 26-10-2010

    ik heb m vandaag weer gemaakt en dit keer wel gelukt, ik ben de fout in gegaan de eerste deer door een glas water toe te voegen. ik heb nu 2 eetlepels water toegevoegd

  115. posted by fatima98 on 04-11-2010

    hmmmmmmm soo lekker ik gaa het ook maken aleen haha:P

  116. posted by fatima98 on 04-11-2010

    maar kan je ook geraspte gember in doen?

  117. posted by syllie on 31-03-2011

    Hallo even een vraagje ziet er heerlijk uit wil hem zaterdag gaan maken voor me viste…maar heb geen ronde ovenplaat kan ik hem ook maken in een rechthoekige ovenschaal?????alvast bedankt!!

  118. posted by malikatajine on 14-11-2012

    salam allemaal
    deze visbestila is echt lekker ik heb zelf ook gemaakt met garnalen heb ik hem gemaakt en hij was heerlijk:)

  119. posted by Ummmooierd on 12-04-2016

    Hij was echt lekker! Ik heb de helft van jouw receptm zoiezo alle ingredienten , alleen heb ik alles in een pan gedaan met de kruiden en de paprika en de vis bij mekaar, vond ik sneller en makkelijker gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.