Loader

Visbestilla

2013-02-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor 1 bestilla
    - 400 gr visfilet ( heb zelf kabeljauw en roodbaars genomen)
    - 300 gr garnalen
    - 100 gr mosselen
    - een zakje voorgesneden paprika ( 300 gr)
    - 1 prei in ringetjes
    - 1 ui fijngehakt
    - 2 teentjes look geperst
    - harissa
    - Kosbar en ma3dnous ( fijngehakt)
    - 1 visbouillonblokje
    - sap van een halve citroen
    - 1 theeglas olie ( mengeling van witte en olijfolie)
    - zout, peper, verse gember en paellakruiden ( Ducros)
    - 100 gr mihoen

Method

Step 1

Doe de olie in een pan en voeg hierbij de ui, look, prei en paprika. Even aanbraden.
Daarna het bouillonblokje, citroensap, harissa, verse gember en de kruiden. Laat dit gedurende een 20 min pruttelen op een zacht vuurtje.

Snijd de vis in kleine stukjes. Neem wat van de marinade en doe deze in een pan en bak je visblokjes hierin. Als de vis gebakken is voeg je de mosselen toe. Nog 5 min verderbakken en vuur afzetten. Leg nu de garnalen erin en schep ze om. Leg de mihoen voor een paar minuten in kokend water en laat deze goed uitlekken. Snijd de fijn met een mes of knip ze fijn. Meng ze samen met de vis
Laat de groenten marinade even uitlekken en vang de saus op.

Meng de groenten met het vis-mihoenmengsel.Maak nu je bestilla.

Leg een filodeeg in een ingevette bakvorm. Besmeren met boter/olie mengsel en herhaal dit 4X, je bestilla vullen en wat lepels van je saus erop. Bedekken met filodeeg, 4X en besmeren met boter/olie en afbakken in de oven.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.