Loader

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

2005-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je er een lekkere knapperige stokbroodje bij neemt……..

Ingredients

  • - 1 kg aardappels (kriel) ongeschild in vieren gesneden
    - 550 gr frankfurters ( kun je bij de turk kopen )
    - 1 el maïsolie
    - 3 lente-uitjes, gehakt
    - 2 stengels selderij, fijngehakt
    - 125 ml zure room
    - 3 el Zaanse mosterd
    - 2 el verse bladpeterselie, gehakt

Method

Step 1

Kook de aardappels 10-15 minuten, of totdat ze bijna gaar zijn (prik met een vork om te zien of ze gaar zijn). Laat ze uitlekken. Laat de frankfurters 5 minuten sudderen in een pan met water, laat ze uitlekken en houd ze warm.

Verwarm de olie in een grote bakpan, laat de peterselie, lente-ui en selderij 2 minuten op een vuur zacht worden. Voeg de zure room en mosterd toe. Snijd de worstjes schuin in stukjes van 2 cm. Doe ze in de pan met de aardappels.

Breng de salade op smaak met zout en peper en schep hem voorzichtig rond.........

Eet smakelijk

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.