Loader

Witte chocolademuffins

2014-08-29
  • Yield: 18
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten voor 18 stuks:
    - 375 gr bloem
    - 3 eieren
    - 225 ml melk
    tl bakpoeder
    - 75 gr gesmolten boter
    - 2 zakjes vanillesuiker
    - 150 gr suiker
    - Snufje zout
    - 100 gr witte chocolade (gehakt of geraspt)

Method

Step 1

Zeef bloem met bakpoeder en meng het met de suiker, zout en vanillesuiker.

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinbakplaat in of doe er muffinvormpjes in. Meng de melk met het ei en klop het een beetje los. Voeg toe aan het bloemmengsel en doe ook de gesmolten boter erbij. Roeren met een vork of garde (VOORAL NIET MIXEN!!) en laat het een beetje klonterig beslag.

Schep dan de chocolade erdoor en schep de vormpjes vol (dit is voor 18 stuks). Bak ze 20-25 minuten tot ze gaar zijn.

Versier na het bakken met gesmolten witte en/of bruine chocolade.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.