Loader

Zalm-broodrolletjes

2008-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 heel wit brood (aan de bakker vragen of hij het in de lengte door de snijmachine wil halen)
    350 gram gerookte zalm plakjes
    1 pakje smeerbare roomkaas
    verse bieslook fijngesnipperd
    witte peper

Method

Step 1

snij de korstjes van de plakken brood en rol ze wat platter met een deegroller

roer door de roomkaas de bieslook en de witte peper, smeer wat van dit mengsel op de plakken brood en beleg ze met de gerookte zalm

rol het de plakken strak op en wikkel ze in plasticfolie

leg ze 1 uur in de vriezer en haal ze daar na uit het folie en snij er plakjes van, en na een kwartiertje zijn ze ontdooit en kun je ze serveren

als je niet van zalm houdt kun je deze ook vervangen door bijvoorbeeld tonijnsnippers of voor een vegetarische vervanging leg je op de roomkaas dunne plakjes komkommer (afschaven met de kaasschaaf anders zijn de plakjes te dik)

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.