Loader

Zalmsalade

2008-10-22
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Zalmsalade:
    1) 1 blik rode zalm 440 gram
    2) 1 blik maïs
    3) 1 halve appel
    4) 2 eetlepels kappertjes
    5) 1 bak zalmsalade
    6) 1 eetlepel mayonaise
    7) Garnering: 2 eieren 1 bekertje zure room Peterselie 1 augurk 1 tomaten Eventueel komkommer

Method

Step 1

Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes en vel verwijderen.

Maïs afgieten en appel schillen en in kleine stukjes snijden.

In kom: zalmsalade zalm maïs, 3 eetlepels achterhouden voor de garnering appel kappertjes mayonaise Door elkaar roeren en in schaal doen.

Bestrijken met zure room en garneren met partjes ei, tomaten, peterselie, augurk komkommer, maïs etc. Bon apetite!!!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Safina on 17-09-2009

    De salade ziet er erg lekker uit! Waar heb je de schaal nog meer mee versierd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.