Loader

Recipe Type: Nagerechten

Maltesertaart

Maltesertaart

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Al weken droomde ik over de maltesertaart, ik zag hem ooit ergens op facebook en had het recept opgeslagen om ooit eens te maken. Maar wanneer maak je zo'n taart? Hij is behoorlijk machtig en zoet, dus je kunt dat niet zo met zijn tweetjes opeten.

Read more
Griesmeel cake met vanille yoghurt en ananas.

Griesmeel cake met vanille yoghurt en ananas.

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Griesmeel cake met vanille yoghurt en ananas

Read more
Mini mhensha met gemalen amandelen

Mini mhensha met gemalen amandelen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof en niet te fijn) Voeg 1 kom (van soep) suiker toe.

Read more
Chocolademousse

Chocolademousse

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Heerlijke chocolademousse dat je makkelijk kan maken. De kinderen zijn helemaal gek op.

Read more
Griesmeelpudding met fruit

Griesmeelpudding met fruit

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Griesmeelpudding met fruit, lekker en gezond. Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. Strooi er de griesmeel, de suiker en een snufje zout in. Laat al roerende ca. 10 minuten koken tot het dik is. Schep in een puddingvorm en laat afkoelen.

Read more
Caramel

Caramel

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Caramel, Doe alle ingrediënten in een steelpannetje met een dikke bodem. Op heel zacht vuur, roeren en laten koken.

Read more
Baghrir - gringo - marokkaanse pannekoek

Baghrir – gringo – marokkaanse pannekoek

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Baghrir - Gringo - Marokkaanse Pannekoek, je neemt een mengkom en giet daar 400 ml lauw water in, hierin verbrokkel je de gist en je roert tot dat die opgelost is.

Read more
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer gemaakt en gisteren weer om de thuiskomst van mijn ouders van hun vakantie t vieren! Het komt oorspronkelijk uit een heel oud kookboekje van Dr. Oetker uit 1940 of rond die tijd.

Read more
Tiramisu

Tiramisu

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Tiramisu, Ik maak het altijd een dag op voorhand dan kun je als je bezoek hebt mooiere stukken snijden.

Read more
Aardbeientiramisu

Aardbeientiramisu

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Aardbeientiramisu, Pureer 300 g aardbeien en snij 200 g aardbeien in plakjes. Breng de puree op smaak met 2½ el poedersuiker. Klop de slagroom stijf met de rest van de poedersuiker. Roer ½ dl aardbeienpuree door de mascarpone en spatel dan de slagroom er luchtig door.

Read more