Recipe Type: Nagerechten
Aardbeien-plaattaart
Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, maak een ronde vorm en beleg met schijfjes banaan, maak een perzikvorm en beleg met schijfjes perzik enz. Je kan ook minigebakjes ervan maken. Maak dan van elke vel bladerdeeg een aardbei en beleg deze ...
Read moreApfelstrudel met bladerdeeg
Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder lekker dan de originele. Hij is ook snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.
Read moreSuperfood mulberry pancakes
Moerbei (mulberry) is een vrucht die in China al vele eeuwen gebruikt wordt als medicijn. Regelmatig gebruik van moerbeien (mulberries) voegt belangrijke voedingswaarden toe aan het lichaam en versterkt de algemene gezondheid.
Read moreTiramisu speculoos
Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert. De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat zoveel inhoudt als beur mij op of maak mij blij.
Read moreCréme brulee
Crème brûlée is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-Brittannië of Catalonië.
Read more