Loader

Recipe Type: Nagerechten

Aardbeien-plaattaart

Aardbeien-plaattaart

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, maak een ronde vorm en beleg met schijfjes banaan, maak een perzikvorm en beleg met schijfjes perzik enz. Je kan ook minigebakjes ervan maken. Maak dan van elke vel bladerdeeg een aardbei en beleg deze ...

Read more
Apfelstrudel met bladerdeeg

Apfelstrudel met bladerdeeg

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder lekker dan de originele. Hij is ook snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.

Read more
superfood mullberry

Superfood mulberry pancakes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Moerbei (mulberry) is een vrucht die in China al vele eeuwen gebruikt wordt als medicijn. Regelmatig gebruik van moerbeien (mulberries) voegt belangrijke voedingswaarden toe aan het lichaam en versterkt de algemene gezondheid.

Read more
Tiramisu speculoos

Tiramisu speculoos

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert. De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat zoveel inhoudt als beur mij op of maak mij blij.

Read more
Wortel cake a la Iman

Wortel cake a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Heerlijke wortelcake en de wortel proef je niet eens!!!

Read more
Vermicelli in melk
Vermicelli beetje bakken in koekenpan
Water koken met suiker
Vermicelli koken in water met suiker
Vermicelli bij de melk voegen

Vermicelli in melk

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Heerlijk als tussendoortje of voor in de avond

Read more
Romige kersen taart

Romige kersen taart

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
creme-brulee

Créme brulee

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Crème brûlée is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-Brittannië of Catalonië.

Read more
Pancakes

Pancakes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Aardbei toetje

Aardbeitoetje

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more