Loader

Aardappel tonijnsalade

2010-04-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 750 gram vastkokende aardappels geschild
    zout en peper
    2 rode uien
    1 komkommer
    1 eetl grove mosterd
    2 eetl olie
    2 blikjes tonijn

Method

Step 1

Kook de aardappels in water met zout net gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.

Pel en snijd ondertussen de uien in ragfijne partjes schil de komkommer, halveer hem, schraap de pitjes eruit, en snij ze in dunne plakjes.

Roer de olie met de mosterd door elkaar. Snij de aardappels in kleine blokjes en schep alle ingredienten door elkaar opsmaak brengen met zout en peper.

Serveren met bruin stokbrood of Turksbrood.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Mounake on 29-06-2010

    echt iets voor een warme dag als vandaag !!!

  2. posted by troep on 13-08-2010

    ja lekker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.