Loader

Antilliaans rundvlees

2006-04-02
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr runderlappen (stoofvlees) in blokjes gesneden
    Peper en zout
    2 teentjes knoflook
    1 blikje ananasstukjes
    1 rode paprika
    1 groene paprika
    1 el bruine suiker
    Sap van een halve citroen
    2 el tomatenketchup

Method

Step 1

Smeer het vlees in met zout en peper en pers de knoflook uit. Bak de vleesstukjes in wat boter of olie en voeg de knoflook toe.

Bak het bruin aan alle kanten. Snijd de paprika in repen en laat de ananas uitlekken.

Voeg het ananassap en de tomatenketchup toe en laat dit 1 uur stoven op een laag vuurtje (doe er eventueel wat water bij).

Voeg dan de paprika en ananas toe en maak het op smaak met de suiker en citroensap.

Stoof het nog een half uurtje door en eet het met rijst en salade.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by sami on 03-04-2006

    hoi dat is lekker.maar kan ik het ook zonder knoflook maken en denk je dat het lekker zal smaken?

  2. posted by ellouisa on 03-04-2006

    je kan het proberen, maar ik heb dan altijd het gevoel dat er iets mist….

  3. posted by Zilla on 21-09-2006

    Deze ga ik komend weekend maken, hij lijkt me erg lekker!

  4. posted by Zilla on 26-09-2006

    Heerlijk gegeten!! Lekker weinig werk (buiten het stoven om dan). Ideaal dus voor een luie dag. Ik heb er rijst met een groene salade bij gegeten. Mijn ordner met de verzamelde recepten van tajine.nl puilt langzamerhand uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.