Loader

Baghrir – gringo – marokkaanse pannekoek

2015-01-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - lauw water
    - 20 gr gist
    - zout
    - bloem
    - 1/4 zakje bakpoeder

Method

Step 1

Je neemt een mengkom en giet daar 400 ml lauw water in, hierin verbrokkel je de gist en je roert tot dat die opgelost is.

Zout toevoegen.

Je zeeft de bloem (weet niet echt hoeveel, ik voeg toe totdat het beslag half vloeibaar is) en voegt die toe, je klopt terwijl met de klopper.

Dan giet je een beetje water in het midden van de kom en je strooit er de bakpoeder in, nogmaals flink kloppen totdat alle klonters weg zijn.

Inpakken met vershoudfolie en goed laten rijzen (1 à 1, 5 u), bakken op middelhoog vuur en pan na elke bakbeurt met koud water spoelen.

Smakelijk

Deel dit recept met anderen

Comments (12)

  1. posted by Samyrah on 25-10-2005

    speciaal voor risala, ben op het werk nu zodra ik ze eens terug maak trek ik een foto.

  2. posted by risala on 25-10-2005

    dank u samyrah zal het eens proberen, maar niet vandaag. ben het een beetje beu. ‘kheb het vandaag 2x geprobeert.

  3. posted by sihamkleuter on 25-10-2005

    probeer mijn recept eens.
    het staat bij “mini begrhir”
    misschien dat het dan wel lukt

  4. posted by risala on 25-10-2005

    sorry, sihamkleuter uw receptje mislukt bij mij hihihihihih schaam schaam

  5. posted by risala on 25-10-2005

    ps… hoe oud zijn jullie eigenlijk want ik voel mij te oud om geen baghrir te kunnen maken hihihi

  6. posted by Samyrah on 25-10-2005

    hihihihihi ben ook al 25 hoor, maar baghrir heb ik nooit kunnen maken tot dit recept 😉

  7. posted by risala on 25-10-2005

    jammer ben ouder ik schaam mij nog meer

  8. posted by Samyrah on 25-10-2005

    wilie a risala, mijn moeder kan het zelfs niet, ze heeft elk recept geprobeerd en toch walloooo, geen reden tot schaamte 🙂

  9. posted by risala on 25-10-2005

    voel me al wat beter, maar toch moet men dat kunnen als basisgerecht.’kzal u laten weten of uw recept voor mij iets uithaalt. toch bedankt, hoor samyrah

  10. posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005

    ik ben 28

  11. posted by Ess21 on 10-04-2009

    ligt aan de pan die jullie gebruike denk k

  12. posted by Queen Latifah on 19-09-2009

    koekepan van tefal moet je hebben. En doe er wat smida(1/3 deel) bij en eigeel.Dan lukt het wel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.