Loader

Besara

2008-10-24
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Marokkaanse dikke groentensoep met kip

    Marokkaanse dikke groentensoep met kip

  • Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

    Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

  • Pittige vissoep met tomaten

    Pittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 ½ kopjes spliterwten
    ½ bos lenteui dun gesneden
    ongeveer ½ liter water
    olijfolie
    komijnpoeder
    teen knoflook gesnipperd
    chilipoeder
    zout
    2 plakjes( halal) salami in een dunne slieten snijden
    3 stuks knakworstjes schuin in plakken snijden

Method

Step 1

Erwtensoep en ½ liter water toevoegen en soep al roerend aan de kook brengen.
Soep indien nodig met wat extra water verdunnen(Soep mag niet dik…) Vuur laag draaien en ± 30 minuten laten koken
Als de soep bijna gaar voeg de lente ui bij en komijn, knoflook, zout, chili, olie, worst, salami en laat het nog 5 min koken.

Sneetjes roggebrood erbij serveren. Of wat jezelf lekker

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by fatima_tajine on 25-11-2008

    ik lust geen baisara

  2. posted by sadiye on 25-11-2008

    waarom niet?

  3. posted by elviarr on 30-11-2008

    is lekker en gezond

  4. posted by pumilio on 20-01-2009

    Kun je mij s’nachts voor wakker maken.

    Heerlijk met olijfolie en spaanse peper.

  5. posted by elviarr on 01-02-2009

    hahah

  6. posted by chocolate on 19-05-2009

    lekker ben benieuwd, ga het vandaag nog proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.