Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas
2005-10-10- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3.6 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 15 plakjes bladerdeeg
1 kipfilet
1 kleine ui
1 bami-mix pakket
maggi kruiden voor groenten
olie
zout
1 theelepel kipkruiden
halve theelepel peper
halve theelepel gember
saffraan
mihoen of roerbakmie
Method
Step 1
Doe de inhoud van het bamipakket in een pan met een klein beetje olie, kruid deze met een half zakje Maggi. Zet het vuur heel laag en smoor zo de groenten in 20 minuutjes gaar.
Doe de gare groenten in een zeef.
Snij de kipfilet in heel klein reepjes. Fruit de ui deze in een klein laagje olie op het vuur. Voeg de kipfilet toe en kruid het geheel met de overige kruiden. Zet het vuur laag en laat dit even voor 15 minuutjes garen.
Kook de roerbakvermicelli 5 minuten in water met de overige Maggi kruiden. Of als je mihoen gebruikt: kook water doe dat over de mihoen en laat het een paar minuten weken.
Doe de kip bij de groenten in het vergiet en druk de overgebleven olie eruit. Voeg dan ook de vermicelli toe.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Ontdooi de bladerdeeg plakjes in 10 minuutjes.Vul de bladerdeeg met steeds 2 eetlepels vulling. Kluts het eigeel van een ei en besmeerd de broodjes ermee.
Ze moeten ongeveer 20-30 minuten in de oven op 200 graden.
Foto volgt vanavond, sihamkleuter heeft de camera
posted by MADAME CUISINE on 10-10-2005
Rzinia, dit is het recept.
posted by Rzinia on 10-10-2005
dank jeeeeeeeeeeeee wallah echt bedankt deze kende ik nog niet, maar de maggiekruiden wat is dat precies? een zakje of wat? en ligt dat gewoon in de kruidenrek
posted by miss france on 10-10-2005
ik ga ook gevulde bladerdeeg make alleen met gehakt en mihoen…
posted by MADAME CUISINE on 10-10-2005
Het is een zakje.
Het zijn kruiden die je in groentengerechten doet, ook warme gerechten.
Vraag het maar aan de medewerkers in de winkel.
posted by chefkokkin on 10-10-2005
Dit lijkt echt lekker ga ze morgen meteen maken!