Loader

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

2005-10-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 15 plakjes bladerdeeg
    1 kipfilet
    1 kleine ui
    1 bami-mix pakket
    maggi kruiden voor groenten
    olie
    zout
    1 theelepel kipkruiden
    halve theelepel peper
    halve theelepel gember
    saffraan
    mihoen of roerbakmie

Method

Step 1

Doe de inhoud van het bamipakket in een pan met een klein beetje olie, kruid deze met een half zakje Maggi. Zet het vuur heel laag en smoor zo de groenten in 20 minuutjes gaar.

Doe de gare groenten in een zeef.

Snij de kipfilet in heel klein reepjes. Fruit de ui deze in een klein laagje olie op het vuur. Voeg de kipfilet toe en kruid het geheel met de overige kruiden. Zet het vuur laag en laat dit even voor 15 minuutjes garen.

Kook de roerbakvermicelli 5 minuten in water met de overige Maggi kruiden. Of als je mihoen gebruikt: kook water doe dat over de mihoen en laat het  een paar minuten weken.

Doe de kip bij de groenten in het vergiet en druk de overgebleven olie eruit. Voeg dan ook de vermicelli toe.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Ontdooi de bladerdeeg plakjes in 10 minuutjes.Vul de bladerdeeg met steeds 2 eetlepels vulling. Kluts het eigeel van een ei en besmeerd de broodjes ermee.

Ze moeten ongeveer 20-30 minuten in de oven op 200 graden.

Foto volgt vanavond, sihamkleuter heeft de camera

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by MADAME CUISINE on 10-10-2005

    Rzinia, dit is het recept.

  2. posted by Rzinia on 10-10-2005

    dank jeeeeeeeeeeeee wallah echt bedankt deze kende ik nog niet, maar de maggiekruiden wat is dat precies? een zakje of wat? en ligt dat gewoon in de kruidenrek

  3. posted by miss france on 10-10-2005

    ik ga ook gevulde bladerdeeg make alleen met gehakt en mihoen…

  4. posted by MADAME CUISINE on 10-10-2005

    Het is een zakje.
    Het zijn kruiden die je in groentengerechten doet, ook warme gerechten.
    Vraag het maar aan de medewerkers in de winkel.

  5. posted by chefkokkin on 10-10-2005

    Dit lijkt echt lekker ga ze morgen meteen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.