Loader

Carrotcake

2008-10-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 16
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

16 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • voor de cake:
    4 eieren
    1,5 glas suiker
    half glas gehakte walnoten (hele kleine)
    1,5 glas geraspte wortelen
    2 theelepels kaneel
    2 glazen meel
    1 bakpoeder
    voor de creme:
    1 liter melk
    2 eetlepels meel
    1 eetlepel maizena
    1 ei
    6 eetlepes suiker
    half pak boter (125 gram)

Method

Step 1

Verwarm je oven op 150C.

Mix alle deegbenodigheden met een mixer. Mix eerst de eieren met de suiker tot het wit is. Doe daarna de meel, kaneel, mix het verder pak daarna een houten lepel doe de bakpoeder, geraspte wortels en de gehakte walnoten en roer het goed door. Doe het daarna in een ingevette ronde bakvorm.Bak het in de oven totdat het gaar is.

Doe alle creme benodigheden in een pan en laat die koken alroerend.

Laat het daarna nog een paar min pruttelen.Smeer het op de cake.

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by barbie on 11-10-2008

    welke vorm gebruik je de maat het het vorm

  2. posted by sadiye on 11-10-2008

    in zo een springvorm van 22cm

  3. posted by salhi on 20-10-2008

    welke glas moet je dan gebruiken?marokkaanse theeglas?

  4. posted by salhi on 20-10-2008

    moet je dat cream op de cake doen? Nadatie gebakken is?

  5. posted by sadiye on 26-10-2008

    nee ik heb geen marokkaanse theeglas gebruikt zo een glas waar 220 ml in gaat.Ja de creme moet nadat de cake gebakken is erop gesmeert geworden.

  6. posted by lellamimount on 23-01-2009

    hoe lievert dat is lekker bedank

  7. posted by majda on 14-05-2009

    welke boter gebruik je
    of maak het niet uit

  8. posted by sadiye on 20-05-2009

    maak niet uit

  9. posted by oum marwa on 03-09-2009

    ik wil het probeeren

  10. posted by sadiye on 03-09-2009

    ok succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.