Loader

Chili con carne

2005-10-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.7 / 5)

2.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 uien
    - 2 rode paprika's
    - 250 gram sperzieboontjes
    - 2 eetlepels zonnebloemolie
    - rund of lamsgehakt (ca. 500 g)
    - 1 kuipje kruidenpasta
    - chili con carne ( bij AH te verkrijgen )
    - 2 blikjes kidneybonen (a 400 g)
    - 1 zakje tortillachips (150 g)

Method

Step 1

Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Ui en paprika erdoor scheppen en 3 min. meebakken. sperziebonen eerst 8 minuten koken en daarna toevoegen en meebakken.

Kruidenpasta en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.

Mengsel 5 min. zachtjes laten koken.

Bonen laten uitlekken en bij gehaktmengsel voegen.

Geheel weer aan de kook brengen en nog 2 min. zachtjes verwarmen.

Chili con carne met tortillachips serveren.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by tara29 on 07-10-2005

    vervang het gehakt voor shoarma ook aan te raden !!!!!!!!!

  2. posted by ummsalman on 02-02-2009

    ik zag bij zo’n pakje van knorr dat er spekvet in zat, dus kijk wel goed baar de ingredienten van die chilli con carne kruiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.