Loader

Chocolade tulband cake

2014-05-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m

De lekkerste recepten voor elke gelegenheid...

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Wat heb je nodig?
    - 4 eieren
    - 1 theeglas suiker
    - 1 theeglas olie
    - 200 gram bloem
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 5 eetlepels cacaopoeder.
    Voor boven op de cake:
    - 300 gram chocolade
    - 130 gram gemalen noten.

Method

Step 1

Hoe ga je te werk?
Klop de eieren en de suiker tot een schuimig beslag en vervolgens voeg je de olie er aan toe.

Klopt dit goed door elkaar. De bloem, bakpoeder en de cacaopoeder doe je in een zeef en dit zeef je goed. Vervolgens voeg je dit toe aan je mengsel en klop je dit tenslotte heel goed door elkaar.

Vet een (tulband)bakvorm in en doe hier het beslag in en doe het in de oven en laat dit bakken voor 20 a 30 minuten op 175 graden.
Zodra je de cake uit de oven hebt gehaald laat je dit volledig afkoelen.

Smelt de chocolade au bain-marie. En doe dit op de cake en strooi de gemalen noten erover heen.

Eetsmakelijk

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Nel Kohler on 17-05-2016

    goedenavond. ik heb een vraagje, hoeveel ml is een theeglas suiker en olie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.