Loader

Fruitige kipkerrie

2007-01-17
  • Servings: 4
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 5oo gr kipfile
    een ui
    een flinke eetlepel kerrie
    2 teentjes knoflook
    een klein blikje ananas
    twee handjes rozijnen
    10 gedr. abrikozen in stukjes gesneden
    een eetlepel bloem
    theelepel vetsin

Method

Step 1

snij de kipfile in reepjes

en wel de abrikozen en rozijnen in heet water

doe een beetje olie in de pan fruit het fijn gesneden uitje en doe de kipfile erbij ... let op vuur niet te heet

als het bijna gaar is kerrie, zout en vetsin erbij

goed omscheppen en dan instukjes gesneden ananas, rozijnen en abrikozen erbij

goed omscheppen en een beetje water erbij ( half kopje)

als de kip gaar is bloem met een beetje water mengen en dit toevoegen om tebinden

je kan er ook een chilipepertje in doen om het een beetje pittig te maken is ook heel lekker . maar zo vinden kids het lekker

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Nas on 17-01-2007

    So deze eten is echt lekker!!Sjaahida als je meer recepten hebt, zien we ze dan verschijnen!! Beslama Nas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.