Loader

Gehaktflappen

2008-09-04
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • +/- 200 gram gehakt
    1 ui
    150 gram gesneden champignons
    2 voorgekookte wortels
    handjevol doperwten
    gehaktschotelmix van knorr
    water
    feta
    bladerdeeg!!!!
    ei

Method

Step 1

Verwarm de oven op 200 graden. Snij de groenten in kleine stukjes. Rul het gehakt gaar samen met de groenten in een wokpan. Voeg er een glas water en vervolgens de gehakteschotelmix doorheen. Snij de fetakaas in kleine blokjes (ik gebruik de Turkse feta in blik)en mengen maar. Feta hoeft niet perse, je kan dit ook gewoon weglaten.

Laat het geheel een beetje afkoelen...Plaats de vulling in de bladerdeeg en vouw deze dicht (in driehoek of rechthoek). Bestrijk de flappen met ei. Vervolgens voor ong. 20 min. in de oven.

!!!!!Voor de mensen die weinig tijd hebben kan je ook ipv wortels en erwten appart gewoon een pot met wortels en erwten gebruiken!!!!!!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.