Loader

Gevulde Bladerdeeg met Kip en Spinazie

2009-04-18
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Bladerdeeg
    Spinazie
    kipfilet
    Prei
    Ui
    Wortels
    Verse Peterselie
    Knoflook
    Champions
    Rooie Paprika
    olijfolie
    Kip kruiden
    Zout
    Saffraan
    Marokkaanse kruiden

Method

Step 1

Snij de Kip file in blokjes, marineer deze met olijf olie, kip kruiden, saffraan marokkaanse kruiden, peterselie, zout, peper, knoflook.

Bak de spinazie met een beetje olijfolie, daarna goed laten uitlekken.
Sij de wortels, champions, ui, prei, paprika in blokjes.
Doe alles in een wok, met olijfloie, peterselie, alle kruiden en de kip file. Als alles gaar is, laat je het goed uitlekken.
Je mag alles bij elkaar mengen, laten afkoelen.

Haal in de tussen tijd de bladerdeeg uit de vriezer.
Vul de bladerdeeg met de mengsel, in de oven en het is klaar.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by saartje2009 on 05-08-2009

    halloo

  2. posted by sadiye on 05-08-2009

    hoiiiiii 😀

  3. posted by Mimi26 on 23-08-2009

    Hoi….

  4. posted by charmoula on 08-12-2009

    haloha

  5. posted by Mimi26 on 10-12-2009

    Hoi Charmoula,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.