Loader

Gevulde broodjes

2009-05-28
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak loempiadeeg van 40 stuks,
    doe de volgende ingredienten in een grote kom,
    3eieren,
    300 gram melk ,
    300 gram olie ,
    300 gram yoghurt,
    1 bakpoeder

Method

Step 1

Meng alle ingredienten met een garden behalve loempiadeeg. Pak vervolgens 1 vel loempiadeeg en doop deze in de kom die gevuld is met de ingredienten haal het vervolgens eruit, en wring beetje uit, en maak de vel in zijn oorspronkelijke vierkant op het aan recht. Besprooi het met beetje suiker over het gehele deeg vouw het vervolgens als een mhansa {de ene punt oprollen tot het midden, vervolgens doe je het zelfde met de andere kant, vervolgens rol je hetop}.

Bestrooi vervolgens op de bovenkant klein beetje suiker doe dat zo met alle 40 stuks loempiadeeg, vervolgens doe je het op bakpapier in de oven op ongeveer 160 graden, ongeveer 15 a 20 minuten, je kunt ook vullen met gehakt of spinazie, vis of wat je dan ook maar wilt.

Iinsallah is het zo duidelijk.

het is makkelyk maar kost wel een beetje tyd als je veel maakt

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by ummsalman on 31-05-2009

    sorry, maar ik snap helemaal niks van deze beschrijving…

  2. posted by gerda on 01-06-2009

    volgens mij klopt het niet helemaal

  3. posted by abouzainata on 04-06-2009

    ik heb het wat duidelyker gemaakt,het klopt wel,insallah worden jullie hier wat wyzer van

  4. posted by sihamkleuter on 11-06-2009

    het is borek! maar zoals ik die maak, hioort er nog gebrokkelede fetakaas bij, en peterselie en je rolt het op en daarna weer als een slak en dan in de oven, du shet klopt wel wat abouzainata schrijft

  5. posted by hammoudi on 19-06-2009

    nou ik snap het helemaal niet, kan het wat duidlijker a.u.b

  6. posted by ilhame87 on 29-03-2010

    gram? bedoel je liters? of ml of Cl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.