Loader

Groenten lasagna

2009-10-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:45 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 paprika's,
    2 aubergine's,
    4 a 5 uien,
    8 aardappelen
    2 teenjes knoflook
    gehakt ongv 500 gr,
    peterselie,
    paprikapoeder,
    zwarte peper,
    zout,
    olie,
    boter,
    kaasplakjes,
    tomaat.

Method

Step 1

De aardappelen kook je in het water met de teentjes knoflook als deze gaar is stamp je ze tot een puree met de knoflook erbij dan snijd je de groenten in dunne lange plakjes.

Pak je een koekenpan en bak je ze alle 3 apart met olie als je ze hebt gebakken stuk voor stuk doe je deze in een kommetje samen met de olie van de gebakken groenten en natuurlijk zout erbij tijdens het bakken. Als deze klaar zijn zet je ze apart.

Dan bak je de gehakt met de in stukjes gesneden peterselieblaadjes en de paprikapoeder/zwarte peper en zout. Als deze klaar is zet je deze ook apart en dan begin je met het beleggen van de lagen.

Je begint eerst met de gestampte aardappelen puree (niet alles erop leggen maar gedeelte voor gedeelte) deze zet je in een ovenschaal met een klontje boter daarna leg je een beetje paprika, aubergine, ui, gehakt ect. zo ga je door totdat je lagen krijgt als bij een lasagne.

Dan bedek je deze met 4 plakken kaas en zet je kleingesneden stukjes tomaat op de kaas en dan zet je deze in de oven zodat het opwarmt en zodat de kaas smelt.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by gerda on 28-10-2009

    klinkt heel lekker .is misschien ook lekker met plakjes aardappel inplaats van puree

  2. posted by maroccia on 30-10-2009

    je kan het proberen misschien dat het wel lekker is. Ik ben het altijd zo gewend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.