Loader

Kersentiramisu

2014-09-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - 1 pak lange vingers
    - 1 bakje mascarpone of MonChou(250 gr)
    - 1 pakje slagroom (200ml/gr)
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 2 el suiker
    - 1 zakje klopfix
    - 1 kopje (chocolade)melk
    - 1 blik vlaaivulling kersen

Method

Step 1

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klopfix. Klop de mascarpone los met de suiker en meng door de slagroom heen tot je een egaal mengsel krijgt.

Doop de lange vingers in de (chocolade)melk en leg ze op de bodem van een schaal. Smeer hierover de room. Dan weer een laagje lange vingers gevolgd door de room.

Verdeel de vlaaivulling erover en strijk mooi glad. Dan minstens 6 uur laten opstijven in de koelkast.

Let op dat je geen kersen uit een pot gebruikt, maar echte vlaaivulling. Je kan het ook in glazen maken (breek de lange vingers dan in stukjes).

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.