Loader

Kersenvlaai

2013-04-03
  • Servings: 8
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - 1 monchou
    - 1 beker slagroom
    - suiker
    - 1 pak kruimelbodem
    - 1 blik kersen

Method

Step 1

Bereid de bodem door boter in een bak te smelten in de magnetron. Of in een pan op het fornuis. Doe de kruimelbodem erbij goed mengen met de hand En dan de bakvorm ermee bedekken. Gebruik eventueel bakpapier die je op maat knipt. De bodem in de koelkast hard laten worden.

Klop de slagroom zoals op de verklanking. en voeg een eetlepel suiker toe. Mix de mon-chou erbij. Goed mixen tot dat je een gladde massa krijgt. Haal de bodem uit de koelkast,   bestrijk de slagroom over de bodem. Vervolgens doe je de kersen erop.

Smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by amaira on 17-04-2013

    Ziet er lekker uit. Mag ik vragen hoeveel cm jou bakvorm is? En hoelang moet de bodem in de koelkast blijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.