Loader

Kippensoep

2007-01-26
  • Servings: ?
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Kippenvleugels
    Handje vol Rijst
    1 Ui
    Koriander
    2 Bouillonblokjes
    Peper
    Zout
    Kaneel
    Paprikapoeder
    chilipoeder
    1 Liter Water

Method

Step 1

Doe olie in de pan en begin de kippenvleugels te bakken! Als ze een beetje gaar zijn doe je er de ui en koriander bij en de kruiden!! laat nog een beetje rullen! Doe dan een handjevol rijst erbij en de vuur ff omhoog zetten en dan afblussen met 1 liter water!! Nog door laten koken totdat de rijst gaar is! En als laatst nog wat koriander toevoegen!!

En dan Bon Apetit!!!

Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by oemislam wa imran on 31-08-2010

    huh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.