Loader

Konijn met Artisjokken

2015-01-13
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - Konijn
    Artisjokken
    - ui
    - Tomaat
    - Doperwten
    - Kruiden
    - peterselie
    - olijfolie
    - Water

Method

Step 1

Was en snijd konijn in stukken. Doe een flinke scheut olijfolie in een pan, snijd de uien in blokjes of reepjes en fruit de ui in de olie. Doe konijn ook in de pan met de kruiden. Laat het even koken en giet daarna water totdat de konijn overdekt is met water (niet al te veel, tomaat moet er ook nog bij).

Doe de doperwten erbij en laat de konijn koken. Vervolgens snijd je tomaat in blokjes en doe je dat in de pan met peterselie en daarop doe je de gehalveerde arstjokken. Laat dit geheel koken.

Als salade kan je paprika salade van Sihamkleuter/Madame cuisine erbij serveren.

Eet smakelijk!!

Dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v artsjokken.

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by islamia23 on 24-10-2005

    wat zijn artsjokken?

  2. posted by MADAME CUISINE on 24-10-2005

    in het arbisch heten ze Elqok.
    Het zijn grote groene “bloemen”
    Je moet een voor een de blaadjes weghalen en het binnenste is de hart van de artisjok en dat kan je eten.
    Ik ben er gek op!

  3. posted by MADAME CUISINE on 24-10-2005

    imageshack – foto bestaat niet meer!

  4. posted by Nacira on 24-10-2005

    Bedankt Madame cuisine. En inderdaad het is een heerlijke groente die je ook met vlees kan combineren.

  5. posted by ceuta on 11-11-2005

    ja ik maak die ook met vlees en koop de artasjokken uit de vriezer in een zak..scheelt je veel werk en ze zijn echt lekker je moet ze bereiden als verse dus net zo lang koken.

  6. posted by schoonheid_22 on 12-11-2008

    welke kruiden doe je er precies in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.