Loader

Koriander pesto

2008-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Magosalsa

  • Tonijnpizza

    Tonijnpizza

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Paprikasaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Hete tomaten saus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2-3 bosjes koriander
    2 tenen knoflook
    2 el geroosterde pijnboompitten
    1 tl komijnzaad
    ?½ tl komijnpoeder
    1 el citroensap
    150 ml extra vierge olijfolie en extra olie voor bovenop

Method

Step 1

Stamp de koriander, knoflook, pijnboompitten, komijnzaad en poeder, citroensap, zeezout en een beetje van de olie in een vijzel tot pasta of gebruik de keukenmachine.

Schenk er geleidelijk de olie bij en roer goed om.

Je kunt de pesto ongeveer 1 maand bewaren in de koelkast, met wat extra olie erop om bederf te voorkomen.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.