Loader

Lamskebabs

2006-01-03
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eetl olijfolie
    sap van 1 citroen
    2 teentjes knoflook
    1 eetl paprikapoeder
    cosbar
    1 th komijn
    1 th harissa
    1 th honing
    1 kg lamsvlees van de schouder
    spiezen of die houte stokjes als je die spiezen niet hebt.

Method

Step 1

Roer in een kom alle ingredienten door elkaar tot een marinade en meng het vlees erdoor. Laat het minimaal 2 uur marineren, of een hele nacht is nog beter.

Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast. en rijg het aan de spiezen/stokjes. verhit de grilplaat en grill ze 10 a 15 minuten of rooster op BBQ

eet sSimpel dames!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by ellouisa on 03-01-2006

    Lekker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.