Loader

Makkelijke rijsttaart

2013-03-11
  • Servings: 5
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 rol bladerdeeg
    - 2 blikken dessertrijst ( bosto)
    - 2 eieren
    - 50 gr suiker
    - 50 gr meel
    - 2 vanillesuiker
    - je kan op de bodem ook nog schijfjes appel of perzik leggen.

Method

Step 1

De rijst, eigelen, suiker, meel en vanillesuiker samen mengen.

Eiwitten opkloppen en toevoegen.

Je bakblik bedekken met het bladerdeeg en hierop schijfjes appel of perzik en daarop je rijstmengsel.

Bakken op 180 graden gedurende 40 min.

Is echt een makkelijke en lekkere rijsttaart.

Na afkoelen bestrooien met poedersuiker.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.