Loader

Mhensha met kip

2005-10-29
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Deeg:
    Water
    Zout
    Meel
    Vulling:
    Kip
    Prei
    Ui
    Paprika
    Kruiden
    Hete peper
    Boter
    Bakpoeder
    Olijfolie

Method

Step 1

Het deeg moet je op de wijze van mefrok maken. Laten rusten, en bolletjes van vormen.

Kip met kruiden laten koken, in een koekepan de ui en prei fruiten, kruiden erover. alles door elkaar roeren. Smelt de boter, doe er olijfolie, en een theelepel bakpoeder, dit door elkaar roeren.

Elke bol uitrollen met je hand, en dan de vulling horizontaal erop leggen, het deeg oprollen. Elke keer goed besprenkelen met de botermengsel. En dan in de oven afbakken.

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (7)

  1. posted by saadia29 on 30-10-2005

    Ziet er echt lekker uit, graag het recept.

  2. posted by ellouisa on 01-11-2005

    zien er heel lekker uit!

  3. posted by Nacira on 01-11-2005

    Hier is het recept dan, erg lekker, veel lekkerder dan filiodeeg!

  4. posted by atiya on 22-09-2006

    salam alaykom
    hoe maak je he deeg
    groten

  5. posted by lela*karima on 30-09-2006

    hmmm dat gaa k vanaaf ff uitproberen:) dankU voor dit resept ziet er lekker uit:)

  6. posted by Zilla on 03-11-2006

    Het lijkt me heerlijk. Ik wil het gaan maken maar wat bedoel je met het deeg maken op de wijze van mefrok? En wat zijn de hoeveelheden van het meel, water en zout?? Alvast bedankt!

  7. posted by oujdia24 on 24-09-2009

    ziet er echt lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.