Loader

Mokka taart

2013-06-25
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Deeg: 180gram bloem
    - 100 gram suiker
    - 100 gram boter
    - 2 eieren
    - 1 pakje vanillesuiker
    - 1 theelepel gist
    - Een snuifje zout
    - een beetje melk (ongeveer een half glas)  als laatste toegevoegd
    Hulpmiddelen:
    Theelepel
    glas
    thermometer
    mixer

Method

Step 1

Klop de eieren met 100 gram suiker tot het mengsel bleekt en triples in volume

Kook de resterende 150 gram suiker met 45 g water tot 120 ° (als u niet beschikt over een thermometer, de temperatuur wordt bereikt wanneer een druppel siroop genomen tussen duim en wijsvinger vormen een natte draad ). Giet langzaam suiker siroop over het mengsel ei / suiker en blijf kloppen tot het mengsel schuimig is en volledig is afgekoeld.
voeg de boter room werkte. Klop de room tot een glad en licht.

Laat de spons schijven een siroop op smaak gebracht met rum. Dek af met een schijfje van de crème au beurre en dan op de tweede schijf. Verberg de hele taart met crème au beurre. Top met poeder praline kant. Versier top van een cent met de spuitzak met een geribbelde en voltooid in een paar koffiebonen in chocolade.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.