Loader

Monchou taartje

2012-02-20
  • Yield: 1
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 250 ml slagroom
    2 kleine pakjes MonChou( kaas)
    basterdsuiker
    vanillesuiker
    ik heb bij de alberhein kant en klare cake bodems gekocht, ( 3 voor 1,50)
    1 blikje kersen vlaai vulling

Method

Step 1

Klop de 250 ml slagroom stijf met 3 eetlepels bastard suiker.

Doe in een aparte kom de MonChou en prak dit met een vork met een beetje vanille suiker. ( ik gebruik zelf veel suiker omdat ik van zoet hou, maar proef af en toe de slagroom of er meer suiker bij moet)

Voeg daarna als de slagroom stijf is de MonChou toe, klop dit nog even door.

Leg de eerste laag kant en klare bodem op een bord en smeer hier de slagroom/MonChou mengsel op, doe dan weer een laag en dan leg je weer een bodem op de slagroom/MonChou gedeelte. daarna heb ik weer een laag gebruikt en als afwerking heb ik de vlaaivulling kersen gebruikt.

Dit is een snelle manier voor een lekkere MonChou taartje! je kan het zelf afwerken op je eigen manier.

en je kan zelf de bodems ook maken maar hier had ik geen tijd voor. 🙂

 

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by naamloos1 on 12-03-2012

    Kun je ook vertellen watvoor slagroom en welke merk. Dat bepaald namelijk meestal heel wat. Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.