Loader

Ovenschotel

2010-10-11
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kipfilet in blokjes
    1 prei in ringetjes gesneden
    1 bakjes champignons
    1 rode ui in halve ringen
    aardappelpuree van maggie waar je alleen water aan toe moet voegen
    gedroogde peterselie
    kerriepoeder
    zout
    peper
    gesraspte kaas

Method

Step 1

Bestrooi de kipfilet met kerrie, zout en peper. Bak deze kort aan voeg de groenten erbij en maak op smaak met peterselie, kerrie zout en peper en laat nog 10 minuten bakken. Zorg dat het vocht wat van de groenten afkomt weg gekookt is.

Maak de aardappel puree zoals op het pak. Doe hier wat peper en peterselie door. Doe onder in een ovenschaal het kip-groenten mengsel en doe hier de aardappelpuree op. Glad maken met de achterkant van een lepel.

Bestrooi met de geraspte kaas, wie dit niet lekker vind kan ook paneermeel gebruiken voor een krokant korstje, nu een minuut of 15 in de oven en klaar.

Eet smakelijk

kan ook met gehakt of vegatarisch product

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.