Loader

Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

2006-01-31
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 300 gr gehakt
    1 ui
    1 teentje knoflook
    1 pak diepvriesspinazie a la creme
    1 bakje champignons
    Zout en peper
    1 pakje/pot tomatensaus
    1 rode paprika
    Pasta naar keuze (300 gr)
    Gehaktkruiden
    Paprikapoeder
    Mespuntje saffraan
    Mespuntje sambal
    Geraspte kaas

Method

Step 1


Kook de macaroni gaar met wat zout. Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan. Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook. De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is. Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen. De spinazie opwarmen in een pannetje.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by shma1 on 07-03-2009

    hoi hoi ik wil het strax maken maar kabn het ook met verse spinazie?

  2. posted by oemabubakr on 24-04-2009

    Ik heb het vandaag gemaakt….ben benieuwd hoe het strakjes zal smaken…het ziet er in elk geval lekker uit…baaraka ALLAHOE fieki voor het recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.