Loader

Pizza met aardappel

2008-09-07
  • Yield: pizza
  • Servings: 7
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • aardappel
    - 1kl meel gist
    - 2 eetlepels olijfolie
    - beetje zout
    - 2 paprika's
    - champignon
    tomatenpuree
    kaas
    tonijn
    je kan alles der in doen wat je wilt en kaas der bij doen

Method

Step 1

Aardappelen schillen in de pan doen en dan stampen als puree. De ingrediënten bij elkaar doen in een pan, doe er bij pizza kruiden en zout dan doe je de meel en de aardappelen olijfolie gist en zout in een bak, kneed het tot een soepele deeg,   laten rijzen een half uur en dan uit rollen op een pak papier wel eerst meel er op doen want het plakt en pak je een deksel van een pan en maak je een vorm van een pizza en dan smeren met tomaten puree en dan alle ingrediënten er op in de oven doen 20minuten en klaar is de pizza het is net als de pizza in de winkel ik hoop dat jullie het gaan proberen het is echt lekker

ik heb het ook geprobeerd het is lekker

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by siham103 on 08-09-2008

    ik heb de pizza geprobeerd en het is lekker uitgekomen het is niet zoals op het plaatje wie probeerd hem uit

  2. posted by sami001 on 10-09-2008

    Het klinkt lekker en ik ga het zeker proberen.

  3. posted by Lanam on 10-10-2009

    *** verwijderd door de redactie ***

  4. posted by sadiye on 10-10-2009

    zo zo zo rustig maar lanam zei mag zelf weten hoe zei het opschrijft iedereen begrijpt het wel hoor..

  5. posted by sadiye on 10-10-2009

    Weet je waar je nou zo agressief van wordt als mensen hun recepten nog niet hebben gezet er staat dan op:zsm,en het receptje is er jaren niet opgezet je ziet alleen het plaatje ervan.Van deze recept staat er gelukkig alle ingredienten en bereidingswijze nog op 😀

  6. posted by gerda on 10-10-2009

    Lanam als je punten en komma’s wilt moet je niet deze site bezoeken , ga naar de winkel en koop een kookboek

  7. posted by nordin800 on 16-11-2009

    ik heb deze gemaakt echt lekker joh ,de hele familie wou de recept ,echt lekker ,en lanam ze schrijft tenminste hoe het hoort en duidelijk mensen zoals jij verpesten deze site met je domme comuntaar

  8. posted by Kbida on 06-02-2012

    Beste Lanam,

    ergens anders schreef je “Welke bladerdeeg …” . Je bedoelde “Welk bladerdeeg..” Tip: LOI cursus. No hard feelings!. 😉 😉

    siham103: mijn complementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.