Loader

Puf puf borek

2009-07-28
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *1 ei
    *1 Turkse mini thee glas melk
    *1 Turkse mini theeglas yoghurt
    *1 pakje bakpoeder
    *1 theelepel zout
    *meel tot je een zachte deeg krijgt (dat niet aan je handen plakt)
    *fetakaas+peterselie(als je wilt)
    *zonnebloemolie om te bakken

Method

Step 1

Meng alles door elkaar tot je een zachte deeg krijgt.Laat het deeg half uurtje rijzen.

Verhit je zonnebloemolie.

Rol je deeg uit op een halve cm.

Haal er met een glaasje rondjes uit.

Doe er een beetje fetakaasmix in en maak het dicht aan de randen of laat het gewoon zo bakken totdat het goudgeel is.

Eet de broodjes warm op.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by ahhadouch on 15-09-2009

    mmmmmm lijkt me heerlijk

  2. posted by sadiye on 15-09-2009

    😀

  3. posted by melika02 on 14-12-2009

    Heb ik het goed, dat de rondjes vanzelf zo mooi opblazen in de hete olie?

  4. posted by sadiye on 08-07-2010

    ja dat klopt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.