Loader

Spaghetti met groente

2006-04-13
  • Servings: 2
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • half pak spaghetti
    olie
    zout
    gehakt (rund)
    1ui
    half rode paprika
    een half prei
    5of6 champions
    halfpakje bamie kruiden

Method

Step 1

je doet eerst een beetje olie in een pandoe je de gehakt er in en roeren. dan snij je de uien in ringen en dan snij je paprika ook in ringen en prei moet ook in ringendan doe je ales samen in een pan en af en toe roeren het vuur laag zettten en een deksel op doen5 min laten. dan doe je een andre pan met water op het vuur. en dan snij je de champions in dikke plaken en dat mag er ook bijeffe nog roeren dan weer de deksel op doen laat je het weer 5min. en dan doe je de bamie kruiden in laat je het 10 min op het laagste vuur door koken .als de andre pan met water aan het koken is doe je spagehettie in en als als gaar is doe spagehettie in een bord dan doe je de saus er op .

het is anders dan gewoone bamie en lekker

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by nour on 13-04-2006

    wat voor pakje is het bijvoorbeeld merk ofzo

  2. posted by ellouisa on 14-04-2006

    Ziet er lekker uit!

  3. posted by amientje on 31-08-2007

    lekker@@@@

  4. posted by amientje on 31-08-2007

    !!!!

  5. posted by amientje on 31-08-2007

    ik ben hem nu aan het maken is echt heerlijk hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.